La ciutat de Tarragona va acollir des de l’1 fins al 4 de Juny un dels esdeveniments que marcaran història: la JCI European Conference 2011. En aquesta conferència vam comptar amb la presència de més de 2000 emprenedors de tot Europa i altres països del món (com ara: Japó, USA, etc).

Entre moltes de les activitats que es van realitzar durants aquests dies, com ara: cursos, networking, xerrades, tours turístics, campionats de futbol i bàsquet, festes i un llarg etcètera, voldriem destacar la fantàstica ceremònia d’entrega de premis al sopar de Gala que es va realitzar al TAP (Tarraco Aerna Plaça) de Tarragona. Va ser un escenari de luxe, amb convidats de les diferents JCI participants, així com representants de la Generalitat, Diputació i Ajuntament.

I per acabar amb les millors sensacions possibles, la JCI de Tarragona va ser guardonada amb un premi internacional (europeu) al millor programa local, els Reis solidaris de l’any 2010. Un premi que reconeix l’esforç i la dedicació dels juniors de Tarragona i que un cop més, col·loca la JCI Catalunya (i concretament la JCI Tarragona) dins d’un marc de renom a nivell europeu.