La JCI Tarragona i els alcaldables dels principals partits polítics a la ciutat de Tarragona, han estat els protagonistes dels diferents sopars tertúlia que s’han celebrat al Restaurant el Graner i on membres de la JCI Tarragona han parlat de tu a tu amb cadascun dels alcadables en un entorn proper que ha aportat un gran valor a aquest tipus d’actes. 


Com a punt innovador, s’han pogut seguir els temes tractats als sopars mitjançant el Twitter, fet que ha permès al gran públic participar de manera “virtual” i utlitzant les eines TIC 2.0. Per fer aquest seguiment s’utilitza el hashtag de Twitter #alcaldiaTGN.

Els sopars es van iniciar amb la candidata a l’alacaldia pel CiU, Victoria Forns, per continuar amb els candidats Sergi de los Rios (ERC), Arga Sentis (ICV) i Alejandro Fernandez (PP). Malauradament, per compromisos d’agenda no va ser possible realitzar el sopar tertúlia amb l’actual alcalde de Tarragona,i candidat pel PSC, Josep Félix Ballesteros. Tot i així, la valoració d’aquests sopars tertúlia ha estat molt positiva, tant pels alcaldables com pels juniors i senadors de la JCI Tarragona.