La Jove Cambra Internacional (JCI) de Tarragona organitza el dissabte 23 d’Octubre una cursa solidària infantil en benefici del Banc d’Aliments del Tarragonès. Aquesta cursa està oberta a la participació de tots els nens i nenes entre 3 i 12 anys que vulguin passar una estona divertida: fent esport, realitzant activitats i a més aprenent valors com la solidaritat i la cooperació per ajudar als més necessitats.
La cursa solidària es realitzarà a la Rambla Nova (Tram del Balcó del Mediterrani) el 23 d’Octubre del 2010 a partir de les 10:00 i fins les 14:00.

A més dels participants de la cursa i acompanyants, l’acte està obert a tothom que vulgui contribuir a la causa i aporti els seus donatius en forma d’aliments per al Banc d’Aliments del Tarragonès.

La finalitat de la JCI Tarragona per aquesta cursa solidària, rau en que aquest esdeveniment sigui un gran dia de la solidaritat, un punt de trobada i participació, on serà imprescindible el recolzament i col·laboració dels infants, les famílies, la comunitat educativa i els organismes i entitats locals.

Gràcies a la celebració d’aquesta cursa, l’esforç dels participants es convertirà en ajut per a milers de persones necessitades. Recordeu el lema de la cursa: “Un aliment, un somriure!”

Us animem a participar-hi i gaudir d’un gran dia solidari!