El passat 16 de Juliol de 2010, la Jove Cambra de Tarragona va organitzar un Sopar Tertúlia que va comptar amb l’assistència protagonista del M.H. Conseller de la Generalitat de Catalunya Sr. Josep Huguet, màxim responsable i Conseller d’Universitats, Innovació i Empresa.
L’acte començà a les 20:30 a la Sala Rotary de l’Hotel Imperial Tarraco i va durar unes tres hores.

En el mateix sopar es va tractar l’acció de govern de la Conselleria d’Universitats, Innovació i Empresa.

Entre els assistents comptàrem amb la presència del President del Senat de les Joves Cambres, Joan Iniesta, el President Nacional de les Joves Cambres de Catalunya Àlfred Pitarch, altres senadors, persones interessades en la Jove Cambra, el Director dels Serveis Territorials del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat, Àngel Xifré. Donada la importància del sopar, altres presidents i membres de Joves Cambres de Catalunya també hi assistiren.